Det viktiga i livet

När är egentligen ljudboken klar?

Jag får frågan rätt ofta. Och svaret är lika svävande varje gång. Det grämer mig att jag har så lite tid just nu att fixa den sista ljudredigeringen, men eftersom vi ska flytta om sex dagar och Johanna blir allt mer höggravid för varje dag som går, finns det andra saker i livet som just nu känns viktigare än att redigera bort omtagningar, harklingar och toalettspolningar.

I dag har jag varit nere och packat ner allt i förrådet i kartonger så långt det varit möjligt. Så har jag misslyckats någonstans i de delar av romanen jag ännu inte hunnit gå igenom, så är de nu omöjliga att fixa till, åtminstone om jag vill ha exakt samma akustik som under resten av läsningen.

Nu ska vi åka och kolla på ett sittbadkar i Bromma.

2 reaktioner till “Det viktiga i livet”

  1. Kanske kommer hem med en Blu Ray-spelare den här gången?

    Toalettspolningar? Ja, just ja, för att rören gick ovanför ditt huvud? Hur många timmar blir slutresultatet på ett ungefär?

Kommentarer är stängda.