Den grundläggande uselheten (2)

Alex Schulman slutar blogga. DN, SvD och till och med Expressen slår upp det stort, trots att det lär generera extratrafik till hårdaste konkurrenten Aftonbladet. Att Schulmans blogg eggat Svenssons till att ”näthata” i kommentarerna, en typ av nöje som tidigare främst synts i smalare medieforum – exempelvis i svansen av nästan varje artikel i Resumé och Dagens Media – anges som orsaken.

Tja, vad ska man säga. Jag har aldrig varit mycket för hat, och helt klart har en stor del av de som kommenterat i hans blogg varit imbecilla idioter, ett ämne jag själv berört i ett inlägg med den upplyftande rubriken Den grundläggande uselheten, en text som ter sig minst lika människofientlig och aktuell i dag som när jag skrev den i maj.

Jag kommer att sakna Alex Schulmans blogg, även om jag rätt snabbt tröttnade på de övriga familjemedlemmarnas skriverier och nog tycker att han var bättre innan han kom till Aftonbladet och blev ett marknadsföringslokomotiv för deras bloggsatsning.

Betyder det här för övrigt att Jan-Olov Andersson vann?

2 reaktioner till “Den grundläggande uselheten (2)”

  1. Betänk därtill att jag ursprungligen skrev ”korkade idioter” men därefter valde att snofsa till det, och min imbecillitet ökar än mer.

Kommentarer är stängda.