De reade ut min själ…

…allt skulle bort, men så hände något.

Eller rättare sagt – de reade ut min bok och allt försvann helt bevisligen, utan att jag förstår varför eftersom det inte borde vara sant.

Okej, så här menar jag egentligen: I går upptäckte jag att Adlibris i sista stund inkluderat min bok (pocketversionen) i sin rea och att priset sänkts från 39 till 29 kronor. Så det tänkte jag att jag skulle tipsa om nu på morgonen, med ett braskande skynda skynda, klicka och köp!-budskap. Men så surfade jag in och upptäckte till min förvåning att titeln plötsligt var tillfälligt slut. Och inte nog med det, den kostade plötsligt 30 istället för 29, trots att den inte finns. Dessutom har, trots det fortsatt rätt löjligt låga priset, bokreastämpeln försvunnit.

Nu säger vän av ordning att vadå, det är väl inte så konstigt om den blivit tillfälligt slut, de har väl sålt de exemplar de har och nu är det tomt. Jo, det kan ju vän av ordning få tycka, men då vet inte vän av ordning att det brukar stå leveranstid 1-3 dagar när Adlibris har en bok i sitt eget lager, men 2-5 dagar om det är tomt och de måste beställa hem den. Det är åtminstone min erfarenhet. Så jag undrar vad som har hänt. Och hade jag tid skulle jag minsann gå till botten med det ögonabums. Nu får det nog anstå lite.

Men hur som helst – den kommer att komma tillbaka till deras lager och 30 kronor är fortfarande ett löjligt lågt pris, faktiskt bara en krona mer än 29. Så skynda skynda, klicka och köp!