David Duchovny och jag (2)

Först funkade inte Local Toll-Free Dial-In: Sweden-numret till telefonpresskonferensen med David Duchovny för fem öre. Så jag fick ringa till någon sorts amerikansk pressassistent i Los Angeles som envisades med att tro att jag ringde från Island trots att jag klart och tydligt sa SWEEEDEN. Så fick jag ett nytt nummer, ickegratis den här gången, där en telefonist försökte uttala ordet Californication i sin konfirmering av mitt deltagande i konferensen sju gånger innan hon gav upp och sa go ahead sir. Nu har jag fått lyssna på muzak i en kvart. Kul.

——

Jaha, det var det det. Duchovny var … tja, lite mer på sin vakt än Naomi Klein och han verkade inte allt för sugen på att svara på sexfrågor angående sin serie. Men hey, nu har jag pratat med Fox Mulder och det kan jag segla runt på hela helgen.