Daniel Åberg – numera kraschfri

Vi är i Gästrikland, ettårskalas hos Tages kusin i Gävle i går, i dag häng i Sandviken och senare Gävle igen för vidare färd ned mot Stockholm i skydd av kvällens mörker.

Jag och Johanna har spenderat de Tagefria stunderna på förmiddagen – han har suttit klistrad vid sin farmor sedan halv sju i morse – med att äntligen gå till botten med problemen som fått min blogg att krascha vissa pc-användares datorer. Jag kollade ju på det där för någon månad sedan och trodde att problemen redan hade lösts eftersom jag inte hörde något mer i ärendet vare sig från min pappa eller Johannas mamma (som var de två jag visste hade problemen). Men efter att i går på ettårskalaset fått höra att min pappa löst problemet genom att helt enkelt sluta läsa min blogg, och sedan Johannas mamma löst problemet genom att byta webbläsare från Internet Explorer till Firefox, förstod jag att det var dags för en djupdykning – jag vill ju för guds skull inte få dåligt rykte bland alla Internet Explorer-lovers där ute.

Johanna, som besitter mest hjärnkapacitet av oss två i de här frågorna, lyckades till sist hitta boven i mitt drama. Det är på något sätt kopplingen till Facebook som drar igång ett script som låser datorn, och vi jobbar nu på att hitta en alternativ lösning – jag vill ju för guds skull inte bli av de Facebookgillningar jag lyckats dra ihop.

Men summa summarum: Alla ni pc-läsare som känt er mobbade – ni kan komma tillbaka, jag bits inte längre!

En kommentar till “Daniel Åberg – numera kraschfri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.