Dagens författaroutfit (3)

outfit0404

Nej, jag ljuger. Jag sitter inte och dricker öl den här morgonen. Men jag har, om det är någon tröst, min Weekdaykofta och Zaraskjorta på mig.

När jag tog den här bilden på Caffe Nero på skärtorsdagskvällen med ambition att blogga upp den tog batterierna slut i mobilen innan jag hann skicka över bilden. Och när jag kom hem kändes det som lurendrejeri att publicera bilden. Jag satt ju inte längre och skaldade. Jag hade ju gått vidare i tillvaron.

I dag har jag därför försökt återskapa påskstämningen.

Och skrivandet då? Jo, tackar som frågar. Det är på duttstadiet. Flyttande av kommatecken-stadiet. Jag försöker komma på en bra baksidestext istället för att göra något vettigt-stadiet. Borde jag inte hitta några bra ryckcitat istället för att hålla på och tråka ut mig med att skriva den här jävla boken-stadiet.

——

För tidigare inlägg i modets tecken, se här och här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.