Bland kreti och pleti

Jag är lite missnöjd med vårt resande. Förra året köpte jag förstaklassbiljetter till premiärresan, vilket gav att TT:s utsände som enda journalister reste ståndsmässigt till Jönköping, ett faktum som snabbt spreds som en löpeld över tåget. Väl framme i Jönköping checkade vi in på Stora Hotellet, vilket inte var det officiella schlagerhotellet, och när jag intervjuade Kristian Luuk och han frågade om vårt boende, blev hans kommentar bor ni på det FINA hotellet!? Där skapades en känsla som höll sig genom hela schlageräventyret. TT var förstaklass, creme de la creme, de som räknades när det blåste som mest.

Men nu sitter vi här bland kreti och pleti i andraklassvagnen med en påtaglig doft av medhavd ost- och skinkmacka i luften. Therese och Marko blänger på mig, kraftigt missnöjda med min planering. Jag tar fram en ask Aladdinchoklad och ser om det kan blidka dem.

2 reaktioner till “Bland kreti och pleti”

  1. Kan inte du ta reda på vad man har för möjligheter att se Melodifestivalen på nätet?? Jag har försökt men inte lyckats navigera rätt…

Kommentarer är stängda.