Aporna är lösa på stan nu

Hängde på Hotel Anglais med bröderna Schulman på förmiddagen, när deras 1000 apor till sist blev offentlig efter ett halvår av spekulationer, busmejlsrubriker och blogginlägg där vårt … eh, scoop? om de 100 afrikanerna blev en del av projektet (bloggen på Schulmangruppen verkar dock ha raderats nu).

Resultatet då? Mer ambitiöst än vad jag trott och stundtals väldigt roligt, men jag undrar verkligen hur länge de orkar hålla sina privatliv helt offentliga oavsett vad Alex Schulman sa i min intervju.

Vårt webb-tv-inslag borde väl snart dyka upp på lite sajter också, men jag har inte hittat någon bra länk ännu. Och nu ger jag upp för jag är verkligen jättehungrig eftersom de låste fast mig vid skrivbordet för att jobba och jag inte fått någon lunch ännu.

En kommentar till “Aporna är lösa på stan nu”

  1. 1000apor.se verkar, som alla svenska internetsatsningar de senaste åren, ha optat för att köra webbplatsen från en ensam server i Senegal som drivs med tårar från små barn. Jag inte kommit in mer än fem minuter på 1000apor.se under hela dagen, och således enbart fått en glimt av allt content. Men visst, det ser kul ut.

Kommentarer är stängda.