Amberville, Anders Rydell och vi

Eftersom vi är med i tiden och alltid på hugget, kontaktade vi Anders Rydell så fort teorin om att han skulle ligga bakom ”Amberville” lanserades på Bokhora tidigare i dag. Min kollega Erikas mejl till honom finns nu publicerat på hans Bon-blogg. Däremot inte svaret han skickade tillbaka. Det kommer därför här:

Hej Erika!

Haha, mycket intressant. Mina böcker handlar dock mer om robotars känsloliv än mjukdjurs. Men är väldigt smickrad av att du frågar.

/A

3 reaktioner till “Amberville, Anders Rydell och vi”

  1. Det var ju liksom inte ett totalt stenhårt förnekande. Vad tror du själv? Kan det vara Rydellaren? Ju mer jag tänker på det, desto mer intressant börjar faktiskt min hemmasnickrade lilla teori kännas. Språket är rätt likt och Anders är duktig, så why not liksom?

  2. Hm, jag tolkar nog ändå svaret som ett nej, men det är en smula undanglidande, visst är det så.

    Ur personlig marknadsföringssynpunkt är det ju också smartast att ge ett ’inga kommentarer’-liknande svar eftersom man då lär fortsätta bli omspekulerad.

  3. Ja, precis. Antagligen också därför som han väljer att inte pubba svaret i sin blogg. Det kanske är kul att nämnas ihop med C-J och Sigge när det spekuleras, who knows 🙂

Kommentarer är stängda.