28 dagar senare

Fyra veckors semester. 28 dagar. 28 skrivstunder fördelade på 14 olika fik (inkluderande två återbesök), en Ålandsfärja, en rastplats, en bil, ett hotell gånger två, ett bibliotek, ett tåg och fem hemmasittningar.

Vad resulterade det i? Tja, text som motsvarar drygt 30 romansidor, 28 blogginlägg och ett Facebookalbum. Inte särskilt högproduktivt kanske, men ändå en produktion. En kontinuerlig sådan som jag hoppas kunna hålla uppe även nu när jag åter styr kosan mot jobbet.

Blev det 30 bra sidor då? Jag vet inte. De ligger lite för nära mig för att jag ska kunna avgöra det just nu. De måste fogas in i massan, ses i helheten, sparkas på en smula och se vad de avger för ljud. Vad jag vet redan nu är att berättelsen behöver stramas till, rätas upp, bestämma sig för vad den vill. Ja, och så skrivas klart då.

Det ska nog lösa sig. Hoppas jag.