В следующий раз в Москве

Det har blivit dags för månaden av resande. Moskva, Kungsgården, San Francisco – där har ni resplanen för tiden fram till den 6 juni, då jag tänker mig att vardagen åter ska börja. Ett par korta stopp på hemmaplan blir det också. Måste ju tvätta någon gång.

Moskva. När jag intervjuade Arash häromdagen sa han att jag skulle förbereda mig på att folk är otrevliga. Hej existerar inte i deras ordförråd, sa han bland annat. Nåja, med min strålande solskensuppenbarelse ska jag väl få den där staden att le också.

Hoppas hinna förbi en Pocketshop på vägen ut mot Arlanda för att köpa mig ett exemplar av ”Imperiet”. Så att jag vet vad som väntar.

Fotnot: Det är fullt möjligt att jag förolämpar hela Ryssland med den där rubriken, men skyll i sånt fall helst på Google, för enligt deras översättningsfunktion skrev jag På återseende i Moskva.

3 reaktioner till “В следующий раз в Москве”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.