Post Format

En tårögd morgonpromenad

Eftersom jag är en nyttig människa utan dess like bestämde jag mig för en rask morgonpromenad direkt efter uppstigningen i arla morgonstund (alltså 08.30). På med joggingdojorna, fram med ipoden och ut det bar. Det blev den vanliga rundan, längs strandkanten vid Klara sjö, upp mot Karlberg och vidare runt Pampas och så tillbaka. Men ändå var det inte som vanligt, när man är trött och utan mat i magen ligger känslorna närmare och jag lyssnade på Michael Nyqvists sommarprat och fan om jag nästan inte rördes till tårar av hans berättande. Karln var ju lysande, helt klart den bästa sommarpratare jag vilat öronen med i år.

Nu måste jag äta frukost. Och skriva. Satan i gatan vad jag ska skriva och hej vad det går.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.