Post Format

DJtv i radion (2)

Det var roligt att vara med i P3 i dag. Studion var gigantisk jämfört med P4-studion jag är van vid – men P1 har ännu större som producent-Calle föga förvånande berättade – och det är aldrig lika enkelt att få ett bra samtal när några är med över länk från Göteborg och andra sitter i Stockholm, men jag tyckte att det gick rätt så fint, även om jag blev lite svamlig och svajade iväg under en av frågorna. Oh well. Ska bli intressant att se om det ger någon effekt i tittandet framöver. Här kan man lyssna på inslaget i efterhand (jag kommer in cirka 20 minuter efter start tror jag), samt se en bild på mig och Hanna Fahl i studion. Själv glömde jag så klart att plåta något annat än kontrollrummet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.