Post Format

Mina dagar som unik är över

Alltså, nu är det snart en minoritet av reportrarna på TT Spektras kultur/nöjesredaktion som inte fått ge ut en roman. Först var det jag, därefter min fina kollega Erik Helmerson, som debuterar med ”Blixthalka” på Norstedts i mars, och nu kan jag härmed – mig veterligen som första dagliga publikation i världen – meddela att även min kära kollega Kalle Dixelius fått en roman antagen som ska komma ut på Ordfront, troligen i januari nästa år. Boken, vars titel han nämnde för mig förra veckan men som var så lång att jag hunnit glömma den, är om jag förstod det hela rätt en Stockholmsdystopi skriven i dagboksform som lät synnerligen intressant. Grattis Kalle, du är den bäste av oss alla! Eller åtminstone en av de tre bästa.

Och nej, Kalle är inte son till Malcolm. Men ja, det var Kalle som var ordförande för juryn i ”Fame factory”-finalen 2004.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.