Post Format

Inte ljudböckerna, men kaffebryggaren och jag

Jag spenderar morgonen med att fundera på det här med ljudböcker. Hur jag tycker att bokförlagen bör agera. Hur de inte bör agera. Kanske mest hur jag inte tycker att de bör agera.

Men jag är inte färdigtänkt ännu.

——

Jag är kaffesugen. Men som minnesgoda läsare kommer ihåg slog jag sönder min kaffekanna i oktober 2007, och jag har fortfarande inte köpt en ny. Jo, jag har försökt, men El-Giganten – där jag köpte min flashiga Hitachibryggare när det begav sig – hänvisade till en specialbutik vid Zinkensdamm där man skulle kunna köpa en ny kanna till min specifika modell, och när jag kom dit och förklarade ärendet suckade butiksbiträdet och meddelade att det inte var första gången El-Giganten påstått att det fanns reservdelar hos dem, trots att de aldrig haft några Hitachiprodukter.

Och som den dumma och lättlurade konsument jag är orkade jag aldrig gå tillbaka till El-Giganten och påpeka detta. Vilket väl troligen var exakt vad de hoppats på.

Så nu står den där och samlar damm, min rostfria Hitachi med timer, tidsinställd bryggning och tjofaderittan.

Och jag ligger i sängen utan kaffe.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.