Post Format

Ice ice baby

iceicebaby3.jpg

Ishotellet var precis så fantastiskt och mysko som man kan tänka sig. Vi fick en guidad tur, jag provlåg en säng och vi hann även med en liten choklad- plus päronvodkadrink i isbaren innan bussen tog oss tillbaka mot Kiruna.

Men nu är det slut på vilan, snart börjar kvällens maratonarbetspass. Jag brukar inte vara särskilt nervös inför de här Melodifestivalbataljerna, men det känns faktiskt en smula jobbigt inför kvällen, då jag fruktar att Nordman kommer att slå ut Carola och Andreas Johnson redan i kvartsfinalen. Röstar folket så så har jag visserligen ingenting emot det – eller jo, det har jag för den delen, man kan tycka vad man vill om Carola men i finalen platsar hon definitivt – men jag vill inte behöva ställa frågorna hur känns det nu då? och hur kunde det gå så här? när de sönderhajpade favoriterna efteråt trycks upp mot väggen av ett massivt pressuppbåd när de inte vill annat än sjunka genom golvet alternativt säga poff! och gå upp i snörök.

Det har pratats mycket om att luften vibrerar av skadeglädje och att kvällstidningskrönikörerna översköljts av mejl som vibrerar av Carolahat, men blir ”Androlas” katastrof total i kväll kommer jag att tycka innerligt synd om dem.

Mitt grundtips är ändå: Carola/Andreas samt Sibel till final. Men gardera med Nordman.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.