Post Format

Jag är i fas. Ungefär. Kanske i alla fall.

Två veckor kvar tills jag börjar jobba igen. Två veckor. Fjorton veckor avverkade. Jesus vad tiden går.

Hur ligger jag till då? Tja, jag vet inte riktigt. Självklart hade jag nog velat vara lite längre gången i min textskrivarprocess – jag skulle ju vilja vara klar redan nu – men samtidigt är det som att jag mer eller mindre hade förväntat mig att jag inte skulle hinna lika långt som jag planerat, vilket väl betyder att jag mer eller mindre är i fas. Ungefär. Kanske i alla fall.

Läste igenom större delen av texten i lördags. Det kändes rätt bra trots allt. Mitt udda sätt att ordna kapitlen kändes stundtals lite sökt, men det kanske ger sig när helheten framträder i klarare ljus. Åtminstone är det vad jag hoppas på.

Jag känner mig glåmig i dag. Det är med andra ord en helt vanlig måndag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.