Hålla låda

Man kan kanske inte anklaga Morgan för att ha tagit världens bästa foto rent tekniskt, men det syns ändå tydligt att jag tyckte att det var väldigt roligt att vara quizledare i källaren på Pet Sounds Bar i går kväll, när Stockholms Filmquiz kickstartade säsongen 2012 genom att låta vårt lag gästarrangera.

Sisådär 100 personer slöt upp fördelat på 25 lag, och de fick svara på totalt 135 frågor med koppling till filmer som ”Tillbaka till framtiden 2”, ”Purple rain”, ”En enda man”, ”Easy A”, ”Zombieland” och ”Grand Hotel”, samt försöka namnge samtliga 16 filmer som Meryl Streep Oscarsnominerats för.

Publiken verkade trivas, även om jag tror att slutsatsen var att det var lite lite svårare än vanligt, samt att vi kanske gav dem lite för kort tid att fundera mellan de totalt 23 film- och ljudklippen. Men hey, jag hade ju ett barn att gå hem till, kunde ju inte stå där och hålla låda hela natten.

Kul var det hur som helst. Mer sådant!

4 reaktioner till “Hålla låda”

  1. Det var ett bra quiz. Lagom svårt (även om vi torskade rejält på Islandsrullen och ”Easy A”) och med en alldeles briljant långfråga. Topplagen är alltid de samma, men det faktum att tionde laget inte låg långt efter pekar på att det var väl avvägt och smakfullt.

    Bra jobbat!
    Claes Jonsson (Lag Fredrik Hultgrens vattenbärare)

    1. Tack! Roligt att höra att det uppskattades. Det var mycket jobb med att förbereda, mest för att vi började för sent tror jag, men med lite bättre framförhållning tror jag absolut att vi gärna gör det igen framöver om tillfälle erbjuds.

Kommentarer är stängda.