Post Format

Välkommen till mellanmjölkens land

Under hela schlagerturnén har vi serverats lattemjölk i pressrummet. Vi har gått omkring i fem veckor och klunkat exklusiv finmjölk dagarna i ända. Känt oss moderna, coola, urbana.

Så kommer vi till Stockholm. Sveriges huvudstad. Globen. Finalarenan numero uno. Creme de la creme.

mellanmjolk

Och det finns bara mellanmjölk i kylarna.

5 kommentarer

  1. Hanna-Stina

    13/03/2009 @ 14:11

    Tackar så himlans mycket! Jag förstår behovet. Det här är baksidan av att tillbringa 3½ år utomlands antar jag. Den Sverigeinformation jag besitter är hopplöst utdaterad. Här finns rader av olika slags mjölk i affärerna, men någon lattemjölk har jag inte sett. Däremot försöker jag konsekvent välja mjölk från kor som inte fått rBST.

    Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.