Post Format

Vad ska jag ha för tema? (2)

Ja, det blev ju verkligen fest i kommentatorsfältet i går när jag efterlyste förslag på nya wordpressteman till den här bloggen. Ni läsare kastade er livligt in i diskussionen, jag blev tvungen att slå på moderering när känslorna svallade som mest.

Not.

Tur då att det inkom en del goda förslag via Twitter åtminstone. Jag är just nu sugen på att tweaka till Neutica+ en smula – som bland annat fina Spotifybloggen Eightdaysaweek använder – och göra den lite danielaberg.se-fierad.

Vi får se.

2 kommentarer

  1. Jag är mest intresserad av vad du skriver här än hur det ser ut. Behåll en vit bakgrund bara, jag har svårt för andra bakgrunder än vita.

    Reply
  2. Självklart är innehållet det viktigaste, men det är som i ens hem, ibland vill man möblera om eller måla väggarna för att känna sig pigg och glad.

    Ja, efteråt vill säga. Själva renoveringen brukar ju kunna vara en rätt uppslitande process.

    Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.