Post Format

This just in

Fick ett mejl för en kvart sedan:

Hälsningar till dig, kan du vara skeptisk för mottagandet av denna e-post, eftersom vi inte har uppfyllt predtím är jag Patrick KW Chan (verkställande direktör och Chief Financial Officer) i úbocí Seng Bank Ltd, presto, jag handeln förslag som innebär summan $ 24000000,00 USD i min bank att jag vet, vi ömsesidigt givande för oss båda, och Jag hoppas att kan klara av det tillsammans när vi har en gemensam förståelse och ömsesidigt samarbete i fråga fyller budget sätt. Jag ska ge er mer information om denna operation, när I får ditt svar. Om du är intresserad, skicka mig följande information

1.Full namn,
2.Age
3.Occupation,
4.Private telefonnummer,
5.Current rezidencní adress

Genom denna e-postadress: (patrcha208@yahoo.com.hk) Din omedelbara svar på denna post kommer att vara mycket cenen.
Patrick Chan.

Språknivån på de svenska spammejlen lämnar fortfarande en del att önska.

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.