Post Format

Stigar och vägskäl och sånt där

Såg den amerikanska ”The eye” i går, ska recensera den till i morgon. Och även om jag satt och blev rädd gång efter annan – jag går på rysarfintarna varje gång, även om jag vet vad som händer när man kikar ut genom ett titthål så flyger jag ur stolen när monstret schemamässigt dyker upp – så insåg jag ju att det var en rätt dålig film. Och detta trots att historien, förutom ett förlyckligat slut, nästan är identisk Hongkongoriginalet från 2002. Och den filmen tyckte jag var bra och jag vill minnas berättelsen som originell. Underligt hur man kan gå vilse på en stig man redan hittar på.

Själv står jag och väger vid ett litet vägskäl. Skriva på romanen eller putsa på filmmanuset? Jag tror att jag just nu vill göra det senare, men inväntar kommentarer från Berlin och borde därför använda väntetiden till det tidigare. Borde som sagt. Känner jag mig själv rätt använder jag den nog till att just vänta.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.