Post Format

”Sömnbristen är ju å andra sidan ypperlig träning”

Prind on demand-distributören Publit, som jag ju använt för att trycka ”Vi har redan sagt hej då”, har publicerat en intervju med mig där jag lägger ut texten om mina upplevelser kring utgivningen. Väl värd att läsa, om ni frågar mig. Och det gör ni ju. På något sätt. Eftersom ni är här inne och läser.

4 kommentarer

  1. Men inget har man fått veta (om jag inte missat) vad det kostat dig ur egen fika med allt detta, ja bortsett från alla lattar ute på stan… Själv skulle jag aldrig våga, och dessutom är jag på tok för lat!

    Reply
  2. Läste om dig på Författarcoachens blogg och blev nyfiken. Coolt att du har framgång med din utgivning och din marknadsföring! Tar gärna emot tips! 🙂

    Reply
  3. Jag ska göra mitt bästa för att försöka fylla de här spalterna med tips, råd och lite redovisning för hur saker och ting gått. Har varit lite romantrött senaste veckan, men snart ska jag nog komma i fas med mig själv igen…

    Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.