Post Format

Shopping, shopping och kvalitetsprat

1. Så där ja, nu tror jag att ”Vi har redan sagt hej då”-annonsen i högerspalten är helt klar. Jag har försökt se till så att priset ska bli det lägsta möjliga, och tänker mig en lägsta pris-garanti. Nu ligger totalpriset inklusive frakt på 125 kronor – några kronor under nätbokhandlarna – vi får väl se om de startar priskrig mot mig. Något säger mig dock att jag är en smula för obetydlig för det.

2. Fast vem vet – min roman är med i veckans nyhetsbrev från Adlibris, flankerad av fina titlar som ”Google-koden”, ”Kokain” och megahajpade ”Tre apor”. Hurra för det!

3. Jag ska delta i lördagskvällens kulturnatt i Tidskriftsverkstaden vid Telefonplan och samtala under seminariet ”Kultur och kvalitet, vad betyder det egentligen?”. Kom dit vetja!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.