Post Format

Rättningar i ledet

Förra veckan raljerade jag lite kring SvD:s kommande kulturvlogg – har man gjort ett pionjärarbete inom webb-tv-området blir man lätt snarstucken när det poppar upp konkurrens. Nu är de igång för fullt, jag hann knappt blinka så var de uppe i sju inslag. Roligast hittills tycker jag nog att klippet där Lina Kalmteg och Jeanette Gentele provar 3D-glasögon är. Men jag vill protestera mot att webb-tv-spelaren som SvD använder inte funkar i rss-läsaren, åtminstone inte i Google Reader. Varför inte använda en standardlösning som Vimeo som de gör i den egna utvecklingsbloggen? Och varför sepiatoning på klippen? Jag tycker nog att även kulturvärlden klarar av att levereras i helt normal fyrfärg.

I övrigt tycker jag det är mysig kultur-tv.

——

Och just det ja – uppgifterna från förra veckan om att KB stänger sina nät till följd av Ipred, som bland annat jag skrev om, har visat sig inte stämma. Om det beror på att de har ändrat sig eller om KB-representanten som framförde uppgiften vid förra veckans paneldebatt på Tekniska museet hade fel vet jag inte, men KB meddelar nu hur som helst på sin sajt att nätet ska förbli öppet.

5 kommentarer

  1. Pingback: Daniel Åberg » Och nu är det DJtv-skrytardags

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.