Post Format

Palsternackorna, textraderingen och jag

Kleerups uttalanden i Aftonbladet i dag angående krogkommissionens agerande under Grammisgalan – han och en del andra tvingades lämna urinprov – är ju hur lustiga som helst. De är ju så jäkla anala. Ingen kan softa. Vad tror de att musikbranschen är uppbyggd av? Palsternackor? och därefter Musikvärlden för Sverige framåt. Varför ska de sabba det och trakassera oss under våra galor?

Ja, det borde verkligen polisen fatta, musikbranschen har faktiskt egna lagar. Kanske borde rattfyllerister börja köra med något liknande när de blir stoppade av polisen. Vafan jag är ju bara ute och kör, varför ska ni komma här och förstöra? Vad tror ni jag är byggd av – palsternackor!?

Själv förstörde jag rätt bra för mig själv i går kväll. Jag skulle publicera en första version av vår Grammistext klockan 22, direkt vid galans slut, men när klockan var 21.35 lyckades jag på ett oerhört klantigt sätt radera hela den text plus faktaruta med samtliga vinnare som jag satt och förberedde (alla kategorierna var presenterade utom två, och texten i stort sett klar). Det blev en rätt svettig halvtimme innan jag lyckades få ut en helt ny, något sämre, text vid 22.05.

11 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.