Post Format

Nu tar jag inte sommarlov!

Mons Kallentoft kallar den ”Sommardöden”. Jag kallar den bloggdöden.

För nu är tiden då människor runt om på internet säger tack och adjö datorn, nu ses vi om ett antal veckor och så nämns en sommarberså och hej då, blogg shut down here we go.

Det kommer inte att hända här. Jag ställer mig totalt frågande till det. Min dator är inte ett arbetsredskap. Den är ett livsredskap, en kompanjon i vått och torrt, en vän som vandrar vid min sida så länge det finns ett elnät att tanka vid. Oftast annars också.

Så här kommer ingen jädra bloggdöd att inträffa. Kanske lite svajigare leveranstider, kanske något färre inlägg, men avbrott, nej inte så länge jag står upp och andas.

Eller ligger i sängen som nu.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.