Post Format

Mascaran, kajalen och jag

skivbutiklondon.jpg

Tretton år har passerat sedan jag stod och bläddrade bland Pet Shop Boys-skivorna i en HMV-butik i London med gårdagskvällens mascara och kajal fortfarande synlig i ansiktet. Vi hade väl inte direkt tagit med sminkborttagning i resväskorna, kan jag tänka.

Någon Pet Shop Boys-skiva lär jag knappast köpa i dag, jag minns inte när jag senast köpte en skiva. Förhoppningsvis några dvd-filmer dock, pundet ligger ju runt tolv kronor, nästan gratis, nästan 1995-nivå.

Det var så länge sedan. Vi var så unga. Var det enklare då? När det var så lång tid kvar? Innan vi var tvungna att bli vuxna? Jag vet inte. Kanske.

Troligen inte.

Vad jag vet är dock att flyget går om drygt tio minuter. Hej så länge.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.