Post Format

Månne det möjligen vara så

Månne är det så att jag hade tänkt skriva från arla morgon i dag. Månne är det så att tanken inte var att jag skulle stanna så sent på den där Kristallenfesten som jag gjorde. Månne är det så att jag skulle skriva både det ena och det andra om det inte vore så att jag separerade det privata och det personliga så mycket. Månne är det så att jag är rätt bakis i dag. Ja, månne är det så och möjligen vet jag till och med vad ordet betyder men helt säker är jag inte just nu.

Månne är det till och med så att det här inte alls är så dramatiskt som det låter. Men ont i huvudet har jag i alla fall. Ojoj ja det har jag och möjligen måste jag tillbaka till sängen nu.

——

Vill bara meddela att jag nu är piggare, dock inte pigg. Dagen spenderas med att läsa Leif GW Perssons utmärkta ”Faller fritt som i en dröm” och högst eventuellt lite romanförfattande om någon timme. Dessutom ska jag nog skriva ett tiggarbrev till Svenska Författarförbundet och be om en allmosa vad det lider, sista ansökningsdag i morgon om jag förstått saken rätt vilket det stundom händer att jag har.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.