Post Format

Malena Ernman, Sandviken och jag

Älskade, fina Arbetarbladet. Det är inte bara tidningen som gett världen den fantastiska nyheten om den stulna fikusen, det är också tidningen som har det goda omdömet att intervjua mig om hur det är att intervjua Malena Ernman. Den lilla intervjun, publicerad förra måndagen, hittade aldrig ut på nätet men mamma hade så klart klippt ur papperstexten och placerat den i pärmen där hon sparar de alster hon hittar i tidningen där jag haft ett finger med i spelet. Gotta love den lokala vinkeln.

malenajag

Fotnot: Jag berättade för Malena om vårt gemensamma ursprung dagen efter den här lilla telefonintervjun. Resten av Moskvaveckan mötte hon mig med ett ständigt Hej Sandviken! Jag vet inte om hon mindes mitt dopnamn.

Nu ska jag åka och gifta bort min syster.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.