Post Format

Ladda ner min nya roman!

Så, efter lite teknikstrul är det nu klart. I högerspalten finns nu en centralt placerad länk till min nedladdningssida, där ”Vi har redan sagt hej då” finns att tillgå i e-boksformat anpassade för läsplattor, iPhone och Kindle. Helt utan kopieringsskydd. Filerna går att ladda ner hur gratis som helst, men med en uppmaning om att man gärna får betala 40 kronor om man vill.

Men vadå, vill du inte tjäna pengar? utbrast en journalist på Sydsvenskan strax före jul när han frågade om just det här. Jo, det är klart att jag vill. Men det är också så här, i en fallande skala:

1. Jag blir jätteglad om människor vill betala för att läsa det jag har skrivit.
2. Jag blir glad om människor vill läsa det jag har skrivit.
3. Jag blir ledsen om människor inte vill läsa det jag har skrivit.

iphoneroman

Nåväl. Det var e-boken av ”Vi har redan sagt hej då” det. Inom ett par veckor kommer den att gå och köpa på ”traditionellt” e-boksvis genom nätbokhandlare samt låna på bibliotek också, den nya teknik som distributören Elib jobbat fram är dock inte riktigt klar ännu. Inom en snar framtid kommer även ljudboken av ”Vi har redan sagt hej då” att läggas upp här enligt samma princip, och sedan även ”Dannyboy & kärleken”. Enjoy!

5 kommentarer

  1. Pingback: Veckan som gick – vecka 5 « Same Same But Different

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.