Post Format

Källarförråd lika med ljudstudio?

Ett litet bakslag i går när jag fick höra att den första minileveransen om 25 exemplar från tryckeriet inte skulle hinna komma till på onsdagen som jag hoppats. Orsaken är massivt tryck på tryckpressarna efter alla helgerna, vilket jag så klart borde ha kunnat räkna ut att det skulle vara. Grundläget är nu att böckerna kommer på fredag eftermiddag, men jag håller ett fåfängt hopp om torsdag, så att jag kan få ut böckerna till de första redaktionerna och bloggarna före helgen. Men vi får se.

Har nu börjat lägga fokus på e- och mp3-boken. Hade ursprungligen tänkt göra ljudinspelningarna på jobbet på kvälls- och helgtid i något av videoreportrarnas ljudisolerade rum, men nu börjar jag snegla mot vårt eget källarförråd, som ligger relativt välisolerat och som ganska enkelt torde gå att göra akustiskt godtagbart med hjälp av mattor och madrasser. Spenderade en timme där nere i går kväll och försökte göra det överbelamrade utrymmet något mer användbart. Aldrig trodde jag väl att det skulle krävas en egenproduktion av en ljudbok för att få förrådet städat.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.