Post Format

Jaha, där passerade jag minsann gränsen

Till sist måste även jag säga att även jag har gränser. Jag hotade redan förra våren, i augusti samt i början av mars. Och nu får det fan nog – jag kommer inom kort att byta webbhotell. Det spelar inte längre någon roll hur trevliga människorna på Binero verkar vara, och hur öppna de är med att redovisa sin upp- och nedtid, och att till och med Internetworld prisar dem upp över skyarna på alla områden utom ett – upptiden. Det här var andra gången i år som deras förbannade Von Anka-server – som de lovade kasta ut genom fönstret senast det hände – la av. Och när jag skriver la av menar jag inte att den kraschade och det krävdes en omstart, nej, här pratar vi om halvdygnslånga la av-sessioner, som många av er säkert upptäckte i går.

Det räcker nu. Tyvärr.

——

Så jo, jag är lite sur i dag. Sådan tur då att den här ”Friday night lights”-nyheten, som det visserligen ryktats om ett tag men som inte varit huggen i sten, fick mig att göra en saltomortal här inne alldeles nyss. Jisses vad jag roterade.

En kommentar

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.