Post Format

Jag skriver, alltså finns jag (5)

Just nu i de nordligaste delarna av Uppland:

skrivaskriva5.jpg

I dag från Dragon Gate utanför Älvkarleby.

Oh the joy av att åka bil och få lyssna på P 4! De säger att ”Ring P 1” är folkets röst men kyss Karlsson, det är ju P 4 man ska låta RDS:en i hyrbilen ta hand om när man brummar runt i landet om man vill ha koll på läget i provinserna. Dessutom får man höra musik man aldrig skulle ratta in som innerstadsbo i Stockholm – på förmiddagen har jag avnjutit Magnus Uggla, Sidney Youngblood, Def Leppard och Bryan Adams, alla inom loppet av en timme! Dessutom har jag fått veta allt om hur det att bo ute i det yttersta kustbandet vid Svenska högarna samt fått lite trädgårdstips. Vad mer behöver jag?

En kommentar

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.