Post Format

Jag ser Nyheterna i TV4

Åh, vad jag gillar Torgny Lindgren. Hans underfundiga romaner, hans lågmälda humor, hans oerhört trevliga sätt när man intervjuar honom även när presskontakten förlaget glömt bort att informera om att man ska ringa och hela hans familj, inklusive barnbarn, står i farstun på väg ut till bilen för att dra på semester när man ringer (vilket inträffade när jag intervjuade med anledning av ”Dores bibel” för ett par år sedan).

Och så nu det här, i Expressens långa lördagsintervju, som får mig att skratta rakt ut när jag läser det:

Konsumerar du någon skräpkultur?
– Det beror på vad du menar med skräpkultur. Jag ser Nyheterna i TV4.

Stor humor. ”Norrlands akvavit” ligger högst på min att läsa-lista för tillfället.
——

Nej, nu är det brunchdags. Boulebar på Surbrunnsgatan tror jag minsann.

2 kommentarer