Post Format

Jag och fp-skandalen

I bakgrunden av att folkpartiet i dag mer eller mindre brakat samman efter att de testat sitt buggningsförslag innan de lyckats driva igenom det i riksdagen, så har ju en annan lite mindre skandal rört om i partiet också. En fp-man vid namn Daniel Andersson från Solna har avgått efter att i helgen ha ”uppträtt stökigt” på en porrbiograf i Vasastan, något som fick till följd att han fick skaka galler ett tag.

Och vad i hela fridens namn har det här med mig att göra då? Jo, i kontinuerliga strävan att läsa in mig själv i samhällets större skeenden har jag nyss upptäckt att två olika personer under eftermiddagen googlat frasen

Daniel Andersson Vasastan

och hamnat hos … mig! Inte illa pinkat.

Min inblandning i det här ärendet får dock sägas vara ytterst ringa, jag visste inte ens om att det fanns en porrbio i Vasastan. Däremot så ligger stans enda bastuklubb helt bevisligen på min gata.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.