Post Format

Jag – en kvinna med musikalfäbless

Jag minns att jag någonstans läst om en kvinna som hade sett ”Sound of music” över 200 gånger på bio. Efter att inom loppet av två dygn ha sett ”Mamma mia” två gånger på bio börjar jag känna att jag kanske håller på att förvandlas till den där kvinnan. Särskilt eftersom jag faktiskt gillade filmen mer andra gången, även om Pierce Brosnan fortfarande kändes hopplöst felplacerad i sin roll.

Och Filmstaden i Gävle. Jag har inte varit där på över tio år, kanske så länge som tretton, och det som slog mig när jag gick upp längs den där trappan jag gått så många gånger förut var hur … liten den var. Det förvånade mig en smula, det är ju inte som att jag har växt sedan jag var 20. Men kanske kan seenden förändras på andra sätt än fysiska.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.