Post Format

Ja jag tänker alltid efter före, visst

Livet går lite långsamt i dag. Jag går lite långsamt i dag. Min basilika i köksfönstret har nästan vissnat sedan i går kväll och jag förstår hur den känner sig när den står där och slokar. Jag borde nog ha gått hem lite tidigare – nej rättelse mycket tidigare – men ibland följer inte kroppen hjärnans rättesnöre och i natt var ett sådant tillfälle.

Nu dusch och tunnelbana till jobbet. Det lär bli frukostmeny #3 på McDonald’s i dag. Känns som att det bara var några timmar sedan jag var där senast. Just ja, det var bara några timmar sedan jag var där senast.

——

Just ja – jag har gjort en sajt åt Gunnar för hans bokförlag Sär skrivning förlag, som får officiell nätpremiär i dag. Inget märkvärdigt för jag klarar ärligt talat inte att göra märkvärdiga hemsidor, men ändå. Med tanke på att jag även knåpade ihop Peters förra året så ser jag framför mig ett helt imperium av författarrelaterade sajter vad det lider. World domination here I come.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.