Post Format

I mediestormens öga

Ja jag säger då det. Jag undrar om Uppsalas stackars Friskis & Svettis-förening räknat med att de inom loppet av tre sömniga dagar i slutet av november skulle utmålas först som rigida sexmotståndare och därefter som dopningsnäste.

Och jag som numera är en Friskis & Svettis-människa. Borde jag ta avstånd på något sätt? Och i sånt fall från vad – sex, dopning eller Uppsala?

3 kommentarer

 1. "Kompisen" som skrev

  26/11/2006 @ 19:16

  Idag åt jag och min syrra gymkakor för första gången ever (…det är fan INTE okej!!!….smakade damm och nu är vi gymfejor på riktigt…hjälp!) men bananerna var slut så vad skulle vi göra. Fanns ju inget godis eller några riktiga cookies eller mackor eller nåt…bara det läskigaste av allt:(

  Reply
 2. Gymkakor låter … tja, så där. Med dammsmaksbeskrivningen känns det ju mest som att de lurat på er förklädda och lätt uppsnofsade riskakor, fast kanske till ett tio gånger så högt pris. Men vad vet jag, det känns som att jag inte satt fot på F&S sedan hösten startade på allvar…

  Reply
 3. "Kompisen" som skrev

  27/11/2006 @ 14:17

  Mhm, det var inte riskakor utan rätt mäktigt men liksom inte så mkt smak. (Riskakor är väl så långt från kakor och godis man kan komma)

  Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.