Post Format

Huvudvärk, sms och minnet

Var på födelsedagsmiddag i går, först på À la crêpe och därefter på Pet Sounds och huvudet säger således aj i dag och jag fattar mig kort relativt kort men det var en väldigt trevlig tillställning trots att regnet föll som på domedagen när vi vandrade mot tunnelbanan framåt natten. Jag vet för övrigt inte riktigt om det är tänkt att regna på den yttersta dagen, men det borde det väl göra, allt jävligt på en gång liksom?

Jag har fått sms från en vän:

I natt drömde jag att jag läste din andra bok, och att det stod nånting i den som fick mig att förstå typ allt om livet och kärleken. Men nu minns jag ju så klart inte vad det var. Tusan!

Åh vad jag också önskar att hon kommit ihåg vad det var jag skulle skriva. Det hade gjort livet mycket enklare.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.