Post Format

Hip hop horey!

Långfredagen visade sig inte vara så tillbommad som jag hade fruktat och fikan var ack så god och den efterföljande promenaden lång och solig. Vi vandrade längs Årstaviken, gick över den låga bron vid Skanstull och fortsatte bort mot Hammarby Sjöstad där jag kikade in på min väns arbetsplats och på köpet fick en MTV-tröja med den ungdomliga texten whose bitch are you? Så tog jag båten över till Söder och promenerade mig trött ända hem till Vasastan. Nu ligger jag i min säng och kollar mot väggytan och tänker att jo, jag borde verkligen ta tag i hyllprojektet men sängen är så mjuk och Daniel är så trött och det är långfredag och kanske är det dödsstraff på att använda borrmaskin då?

I dag är det för övrigt exakt två år sedan ”Dannyboy & kärleken” gavs ut. Hip hop horey för det!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.