Post Format

Hallå bokbranschen, är ni där?

Förra året vid den här tiden surrade det svenska litteraturlandskapet av e-bokens snara ankomst och branschens stundande strukturomvandling och varje tidning med självaktning skulle ha en nu dör pappersboken! … väl?-artikel. Det anordnades debattkvällar som visserligen mest blev pannkaka och det pratades på bokmässan och det var allmänt liv och rörelse. Och ja, e-boken kom så sakteliga, men har så klart lång väg kvar att vandra, men det är inte poängen med det här inlägget.

Min fråga är – vad händer i år i bokbranschen som orsakar stormar och oro? I höst? Inte så himla mycket vad? Jag tycker mig knappt ens känna en bris av något. Eller är jag bara så upptagen med att mata Tage till sömns om dagarna att allt passerar förbi utan att jag märker det?

Upplys mig gärna om så är fallet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.