Post Format

Första nedkomsten avklarad

Plötsligt hände det. Efter att ha skramlat med halvtomma burkar i en lång, lång tid sändes ”Vi har redan sagt hej då” in i Publits tryck- samt distributionssystem klockan 20.17 i går kväll. Efter en dryg timme mejlade vdn Per Helin mig och frågade om jag verkligen ville att romanen ska gå att köpa redan nu, vilket jag hade råkat ange i inställningarna. Och det ville jag ju inte, ett par veckor till håller jag den för mig själv, 2 februari är angivet som första recensionsdag så jag släpper nog försäljningen fri veckan innan dess. Men kommande onsdag – ta i trä – går de 25 första tryckta exemplaren (vågade inte beställa fler om jag skulle ha råkat göra något knas) ut till redaktioner och litteraturbloggare. Hurra!

Så här ser förresten omslaget ut i utfläkt tillstånd.

Vi har redan sagt Omslag

3 kommentarer

  1. Pingback: Tre skälvande veckor kvar : Sockerförlaget

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.