Post Format

Förlåt mig Lykke Li!

När jag ger en skiva en trea i betyg betyder det per automatik att den så fort recensionen är skriven försvinner från min radar. Tre betyder enligt vårt plussystem bra. Vill man verkligen fortsätta gå runt och lyssna på något som är just det, bara bra? Jag gör det inte.

Vilket leder mig till slutsatsen att jag måste pudla och be Lykke Li om ursäkt. För en trea var just vad jag gav hennes debutalbum ”Youth novels” för några veckor sedan – här syns recensionen på Kalmartidningen Östrans sajt – och således borde jag aldrig lyssna på skivan igen. Men det är just vad jag gör. Inte dag efter dag, men nästan, senast i morse när jag vandrade genom staden söderut på väg mot jobbet. Lykke Li-skivan gör mig glad, stegen som varit en smula tunga blir lättare och i slutändan är väl det vad som betyder något – att hon lättar mig.

Så förlåt mig Lykke Li, jag borde ha gett din skiva en fyra i betyg och hade jag haft ett trollspö eller en mer offentlig publicistisk profil hade jag gjort det på riktigt och inte bara här i bloggen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.