Post Format

En liten schlagerparentes

Minnesgoda läsare kommer ihåg att jag i vintras var ute och bevakade det hårdaste vi har här i landet i turnéväg – Melodifestivalen – under sex veckor (eller ja, jag var bara på plats fem av de sex veckorna, men det är en petitess i sammanhanget). Nu pågår det ju ett annat schlagerspektakel i österled, och jag är ju som ni förstått inte där, utan jobbar och sliter på redaktionen i Stockholm istället.

Men jag kan ju inte låta bli att lägga schlagerfingrarna åtminstone lite i blöt. Därför finns det i dag, på vår officiella schlagerblogg som publiceras bland annat i Svenska Dagbladet och skrivs av min eminenta kollega Therese, en bild på min aktiva slipskollektion. Varför då undrar ni? Well, bege er dit och kika så kommer allt att klarna. Bläddra ner till inlägget Skrytvarning: En skön komplimang och läs sedan uppåt.

——

Ja, och vad sysslar jag med för viktiga saker på jobbet i dag då? Tja, jag har bland annat skrivit den här världsomvälvande notisen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.