Post Format

En fysik utan dess midsommarlike

Det är midsommar och jag hoppas att ni får det kalastrevligt där ute i gröngräset. Själv är jag förkyld som en tokig och börjar frukta att jag kommer att tvingas ställa in min medverkan på den där festen ute i Bergshamra som lät så trevlig. Fan också.

Får väl spendera dagen i Stieg Larssons sällskap, tänkte att det var lika bra att läsa ut hela schabraket när jag blev kvar med tvåan i går och hostade mig således ner till Akademibokhandeln på Odenplan och köpte ett exemplar av ”Luftslottet som sprängdes”.

Det är väl ingen som läser bloggar en dag som denna så jag undviker att skriva en uppsats, hade annars en tanke angående böckers fysiska format. Det får vänta till efter helgen.

hiro.jpg

Men eftersom det ändå är midsommar bjuder jag på en somrig bild på fyra månader gamle Hiro, som jag hängde med en sväng i parken i går, och som tillhör min vän Jennie. Glad midsommar på er.

——

UPPDATERING: En liten ynka promenad på några hundra meter orsakade lätta svettningar. Det avgör kvällens öde – det blir första ”Die hard”-filmen som minnesuppfräschning inför pressvisningen av fyran på måndag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.