Post Format

Det har blivit dags att sätta punkt.

Årets sista dag. Saker ska summeras, säckar ska knytas ihop. Om vi börjar med det första så har jag i år snott en idé av Fredrik och gjort en bildkavalkad presenterat som ett videoklipp över mitt år – jag har till och med anammat hans låtval, för jag kan inte erinra mig en låt som ens tillnärmelsevis sammanfattar 2008 så väl som The Killers ”Human”. Enjoy.

Säckknytandet så. Det var ju det här med att sätta punkt för romanen innan året rings ut. Det är faktiskt inte en omöjlig uppgift om jag sköter mina kort på rätt sätt under dagen. Det återstår ungefär fem romansidor text, en tidsrymd i romanen på knappt 40 minuter, ett slutkapitel som trots att de inte har särskilt mycket med varandra att göra blir en direkt spegling av inledningskapitlet i ”Dannyboy & kärleken”.

Cirklar som sluts, band som knyts, händer som möts, världar som krockar.

När klockan slår midnatt på nyårsafton 2008 avslutas handlingen i ”Vi har redan sagt hej då”. Vid samma tidpunkt publiceras dess sistamening här på bloggen. Och ja, alla föreliggande meningar kommer då att vara prydligt nedskrivna i Worddokumentet på min dator.

Det kan, ska och kommer att ske. Punkt slut.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.