Post Format

Det är inte jag, det är du. Eller kanske tvärtom.

Ungefär 54 procent av er som brukar besöka min blogg är Windowsanvändare. Nu undrar jag, händer det att ni får ett felmeddelande när ni surfar hit? Jag har nämligen fått en indikation om att så kan vara fallet. Men eftersom jag bara hört det från en enda person, och det rent statistiskt borde vara så att ni är uppåt hundra Windowsanvändare här en vanlig dag, undrar jag om det månne kan vara något som bråkar i den andra änden, och inte hos mig.

Felmeddelandet, som yttrar sig vid användning av Internet Explorer (vilken version vet jag inte, men en relativt ny i alla fall), ser ut som följer: Stop running this script. A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly. If it continues to run, your computer might become unresponsive.

Någon mer som är drabbad? Eller någon som vet vad det kan vara på min sajt som kan tänkas trigga det här, om det nu är jag som är boven?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.