Post Format

Den viktigaste Augustfrågan

Har spenderat förmiddagen med att textredigera i dag, börjar jobba först klockan ett eftersom jag ska till Berwaldhallen och jobba med Augustgalan i kväll. Åsa Linderborg är favorit, och om dessutom Kerstin Ekman och Åsa Anderberg-Strollo vinner de andra klasserna är jag en very happy camper, för den texten har jag redan klar i huvudet och det gör arbetet i kväll mycket enklare. Dessutom har vi publicerat intervjuer med samtliga de tre författarna under året (däremot inte med Torgny Lindgren till exempel) vilket ju ser fint ut i ett vi har minsann koll-perspektiv.

SvD:s inför-artikel i dag är för den delen tematiskt exakt likadan den jag skrev i fredags. Men å andra sidan känns det som en mycket mer aktuell och fräsch vinkel än DN:s August är ett brett pris och varför är det så-artikel, som man redan sett tio gånger förut.

Återstår så den viktigaste frågan jag funderat på sedan i går: Vilken färg ska jag ha på galaslipsen?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.