Post Format

Dagens outfit i samtiden

Det blev så klart ingen grillkväll. När världen är så nojig att den regnar ena minuten och skiner den andra, så är det svårt att lita på något. Jag grillade varmkorv i min ugn i stället, och kollade på ”Apocalypto”. Blodigt så det förslog. Filmen alltså, inte korven.

Det senaste dygnet har väldigt många människor googlat sig hit genom att söka på ”Tillbaka till samtiden”. Först kunde jag inte förstå varför, men så såg jag att Kent ska döpa sin nya skiva till just det. Undrar om jag kan ta patent på min inläggsrubrik från i januari, och stämma skiten ur Jocke Berg? Det skulle skapa uppmärksamhet kring min person, var så säker.

——

Och på tal om min person – allt fler även utanför modebloggsvärlden har börjat publicera bilder på sina outfits, och jag vill ju inte vara sämre:

outfit.jpg

Tröja från Jerzees (inköpt på Myrorna vid Skanstull cirka -01), jeans från Diesel (med tjugosju lappar från ett par kasserade Nudiejeans, påsydda med vit tråd), strumpor och kalsonger från Åhléns (ej i bild).

2 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.